خانه » افزایش سایز سینه ها با جراحی پروتز سینه
۲۷ دقیقه
جراحی-پروتز-سینه-

افزایش سایز سینه ها با جراحی پروتز سینه

آنچه می خوانید...

نافرم بودن و تناسب نداشتن و افتادگی سینه ها ممکن است که به دلایل مختلفی برای هر فرد به وجود آید. نامناسب بودن شکل سینه ها در مواقع زیادی برای بانوان باعث ناراحتی و کاهش اعتماد به نفس در آن ها خواهد شد. جراحی پروتز سینه راه برطرف کردن افتادگی پستان ها و فرم دادن به آن هاست که در ادامه در ارتباط با آن توضیحات بیشتری خواهیم داد. اگر قصد انجام جراحی پروتز سینه را دارید، با ما همراه باشید تا با انواع جراحی پروتز سینه، عوارض جراحی پروتز سینه، مراقبت های قبل و بعد عمل جراحی سینه و … آشنا شوید و در انتها برای انجام دادن یا ندادن این جراحی تصمیم بگیرید. جراحی پروتز سینه یک عمل جراحی برای بزرگ ‌تر کردن سینه ‌ها با قرار دادن یک پروتز ساخته شده از جنس سیلیکون یا نمک در زیر بافت سینه یا ماهیچه ‌های سینه ها است. همچنین می توان این کار را برای اصلاح سینه های با اندازه های مختلف یا تغییر شکل آنها انجام داد.


شما ممکن است به فکر جراحی بزرگ کردن سینه باشید

زیرا:

  • احساس می‌کنید سینه ‌هایتان خیلی کوچک است یا با بقیه بدنتان تناسب ندارد.
  • سینه ‌هایتان اندازه‌های متفاوتی دارند.
  • سینه ‌هایتان پس از بارداری، کاهش وزن یا با افزایش سن، افتاده یا تغییر کرده است.

پروتز سینه

جراحی پروتز سینه از جراحی های زیبایی و تناسب اندام در بانوان است که با قرار دادن ایمپلنت یا پروتز در بافت سینه فرد، موجب بالا کشیده شدن، فرم دهی و افزایش حجم آن خواهد شد. پروتز سینه عملی غیر تهاجمی است که برای ایجاد تغییرات ظاهری پستان و زیباسازی آن‌ها صورت می‌گیرد و به آن ها در داشتن فرمی زیباتر و حجیم تر کمک می‌کند. انجام این عمل با دو هدف درمانی و زیبایی توسط جراح پلاستیک یا جراح سینه صورت می‌گیرد.

دلیل افتادگی سینه ها چیست ؟

سینه ها ممکن است که در طول زمان به دلایل مختلفی نظیر شیردهی و دوران بارداری، بالارفتن سن، افزایش و کاهش وزن، گرانش زمین دچار کاهش حجم بشود یا حالتی افتاده پیدا کند. حتی ممکن است که به دلایل ارثی و از بدو تولد کوچک باشد. این ها بخشی از دلایلی هستند که ممکن است باعث شود شخص قصد تغییر سایز سینه های خود را داشته باشد و بخواهد افتادگی آن را برطرف کند. از طرفی هم ممکن است که بدون دلیل خاصی و صرفا برای زیبایی بیشتر پروتز جراحی سینه را انتخاب کند.

پروتز سینه به چه افرادی پیشنهاد می‌ شود؟

جراحی پروتز سینه برای تمام خانم هایی که از کوچک بودن پستان های خود ناراضی هستند و دچار آسیب های روانی شده اند؛ کمک کننده است و این افراد می‌توانند از مزایای این عمل بهره ببرند. به غیر از این، افرادی که موارد زیر را تجربه کرده اند نیز می‌توانند به جراحی پروتز سینه فکر کنند و آن ادر نظر بگیرند.

  • سینه هایی کوچک که کامل رشد نکرده است و با سایر بخش های اندام آن‌ها تناسب ندارد.
  • عدم قرینگی پستان ها
  • کاهش حجم سینه پس از یک دوره خاص
  • عدم رضایت از شکل ظاهری سینه ها
  • افتادگی و شل بودن سینه ها
  • و …

مزایای جراحی پروتز سینه

با انجام جراحی پروتز سینه، پستان هایی با فرم طبیعی، زیبا و دلخواه خواهید داشت و مشکلاتی از قبیل نا متقارن بودن سینه ها، کوچکی و افتادگی برطرف خواهد شد. همچنین می‌توانید اعتماد به نفس تان نسبت به بدنتان را افزایش دهید.

مشاوره قبل از انجام جراحی پروتز سینه

  • انتخاب جراحی بزرگ کردن سینه یک تصمیم مهم است. بنابراین برای انجام این جراحی بیشتر وقت خود صرف تحقیق و جستجو و انتخاب بهترین جراح سینه نمایید. قبل از این کار بهتر است بدانید جراحی پروتز سینه شامل چه مواردی می شود؟ چه عوارضی در آینده خواهد داشت؟ نحوه جراحی به چه صورت است؟ دوره نقاهت این عمل چقدر است؟
  • همچنین باید در مورد تکنیک ها و انواع مختلف پروتز با یک جراح سینه صحبت کنید و اطلاعات لازم را کسب نمایید.
  • همچنین در مورد اینکه چرا می خواهید روش بزرگ کردن سینه را انجام دهید و چه انتظاری از انجام این روش دارید صحبت کنید، زیرا آنها می توانند به شما کمک کنند که انتظارات شما واقع بینانه باشد.
  • جراح هر آنچه باید در مورد هزینه ها و مراقبت ها و اقدامات بعد از جراحی را بدانید به شما توضیح خواهد داد.
  • در مورد آنچه از جراحی انتظار دارید با جراح خود صحبت کنید درک تکنیک های موجود و بحث درباره اینکه کدام ایمپلنت ممکن است برای شما بهترین باشد. برای ماندگاری
  • جراح شما همچنین سینه های شما را معاینه می کند و ممکن است از شما بخواهد که عکس های محرمانه ای برای سوابق پزشکی شما بگیرد.
  • پس از آن حداقل دو هفته قبل از انجام عمل جراحی یک دوره استراحت خواهید داشت. در این مدت شما می توانید سؤالات بیشتری بپرسید، در صورت تمایل مجدداً مشاوره داشته باشید یا اگر تصمیم به ادامه ندادن دارید نظر خود را تغییر دهید.

انتخاب بهترین جراح سینه

شما باید جراحی را انتخاب کنید که آموزش و تجربه صحیحی برای جراحی بزرگ کردن سینه داشته باشد. هنگام تحقیق در مورد یک جراح، می توانید از جراح خود در مورد:

  • تعداد عمل‌هایی که انجام داده ‌اند.
  • امتیازات رضایت بیمارشان
  • عوارض ناشی از این جراحی
  • اگر پس از جراحی مشکلی پیش بیاید چه پیگیری ‌هایی ارائه می ‌دهند.

مراحل جراحی پروتز سینه

مرحله اول

طی جلساتی که قبل از عمل بین بیمار و جراح صورت می‌ گیرد، درباره شرایط بیمار همچنین محل برش بحث و گفتگو می‌شود. در روز عمل، بعد از بیهوشی عمومی جراح برش هایی را در یکی از سه مناطق زیر بغل، زیر چین سینه یا هاله دور نوک سینه ایجاد می‌ کند که هر کدام از این مناطق مزایا و معایب خودشان را دارند.

مرحله دوم

محل قرار گیری پروتز سینه به بسته به عوامل مختلفی ممکن است روی عضله سینه و زیر عضله سینه قرار گیرد. قرار گیری پروتز سینه در زیر بافت غددی پستان از نظر ظاهری طبیعی ترین حالت ممکن را دارد.

مرحله سوم

اگر پروتز سینه بر روی عضله سینه قرار گیرد درد و دوره نقاهت نسبت به زمانی که پروتز سینه روی عضله سینه قرار می گیرد بیشتر خواهد بود و ریسک جابجایی پروتز به سمت بالا نیز در این شرایط بیشتر خواهد بود. در مرحله آخر پس از آن محل برش ها را با دقت بخیه زده می شود و روی آن ها را پانسمان پوشانده می شود.

انواع پروتز برای جراحی سینه

انواع پروتز سینه بر اساس میزان برجستگی

  • پروتز سینه با برجستگی زیاد
  • پروتز سینه با برجستگی خیلی زیاد
  • پروتز سینه با برجستگی کم

انواع پروتز بر اساس نوع ماده تشکیل دهنده

پروتز های سلیکونی

این پروتز ها به دلیل بافت ژله ای مانند بیشترین شباهت را به پستان ها دارند و به همین علت خانم های بیشتری این مدل را انتخاب می‌کنند. البته هزینه ی پروتز های سلیکونی از پروتزهای دیگر بیشتر است و به برش های زیادتری احتیاج دارد.

پروتزهای آب نمکی یا سالینی

این پروتز ها پر شده از آب نمک استریل شده هستند و حتی اگر در سینه فرد بترکند نیز به دلیل اینکه به طور طبیعی در بدن موجود هستند، جذب آن خواهند شد و کوچکترین آسیبی به اعضای بدن نخواهد زد.

پروتز های ثابت

این پروتز ها در مقایسه با پروتز های سالینی ظاهری طبیعی تر دارند. تراکم سیلیکون بالایی دارند به همین علت مقاوم هستند و امکان آسیب دیدگی کمتری دارند.

بهترین سن برای انجام جراحی پروتز سینه

این جراحی سلیقه ای است و محدودیت سنی خاصی ندارد. اما پیشنهاد می‌شود که پس از دوره بلوغ که رشد سینه ها کاملا متوقف شده است صورت بگیرد. همچنین به دلیل آسیب‌هایی که ممکن است به غدد شیری وارد شود بهتر است که بعد از دوره بارداری و شیردهی در فرد انجام بشود.

دوره بهبودی جراحی زیبایی پروتز سینه

به دلیل اینکه این عمل غیر تهاجمی بوده، دوره ی نقاهت محدودی دارد اما در افراد مختلف بین یک تا دو هفته متغیر است. با رعایت کردن توصیه ها در دوره بهبودی می‌توانید سریع تر به نتیجه مطلوب و سینه های دلخواه خود برسید.

  • تا دو هفته بعد از عمل به هیچ وجه به روی شکم نخوابید.
  • به سینه های خود فشاری وارد نکنید.
  • در صورت بروز درد و سوزش داروهایی که برای شما تجویز شده است را مصرف کنید.
  • محل پانسمان و زخم ها را تمیز نگه دارید.
  • برای کاهش تورم و التهاب از کمپرس آب سرد استفاده کنید.
  • حداقل تا دوماه بعد از عمل فعالیت های سنگین انجام ندهید.
  • تا مدتی که به شما گفته شده است از سوتین مخصوص استفاده کنید.
  • تا زمانی که به شما گفته می‌شود استحمام نکنید.

سوالات متداول جراحی پروتز سینه

دکتر راضیه جعفری

دکتر راضیه جعفری

فوق تخصص جراحی پلاستیک، ترمیمی و زیبایی * عضو رسمی انجمن جراحان پلاستیک و زیبایی ایران * عضو رسمی انجمن جراحان پلاستیک و زیبایی بین الملل آمریکا (ISAPS) * ورودی سال ۱۳۸۰ دانشکده پزشکی * فارغ التحصیل سال ۱۳۸۷ در رشته پزشکی * ورودی سال ۱۳۸۹ دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در رشته تخصصی جراحی عمومی و‌اخذ مدرک بورد تخصصی جراحی عمومی سال ۱۳۹۳ * سابقه بیش از ۱۳سال طبابت و جراحی * ورودی سال ۱۳۹۶ دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در رشته فوق تخصصی جراحی پلاستیک و زیبایی * فارغ التحصیل و اخذ بورد فوق تخصصی جراحی پلاستیک -ترمیمی و زیبایی در سال ۱۳۹۹ (رتبه هفتم کشور)

4 پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *